English          
Industrial Measurement & Control, CEM systems, measuring vans, shelter, analysers and gasconditiongcomponents
Laboratory equipment, color-, ph-, ion selective-, polari-, refracometers
Farmer measurements, NH3, emmision
Reduced Oxygen Reduced Breathing Device, Gas mixing systems
Refractometers, Color measurements and Calcium
Service, Preventive and corrective maintenance, 24/7 contracts
Marine emission monitoring
Home > About us > Allianties > Horiba Tocadero
Horiba draagbare analysers voor gasmetingenHoriba Tocadero

HORIBA Tocadero is toegewijd aan de volgende generatie van geavanceerde wateranalyses voor industriële en milieutoepassingen. Het bedrijf werd opgericht als TOCADERO Analytics AG door een team van senior technologie- en applicatie-experts die al vele jaren in de wereldwijde analytische industrie werken. In september 2019 trad het TOCADERO-team toe tot de HORIBA Group van wereldwijde bedrijven. HORIBA Tocadero is gevestigd in de hotspot van de Duitse analytische industrie, het Technologiepark Analytic City Adlershof in Berlijn.

Team
HORIBA Tocadero rekent op een zeer ervaren en buitengewoon toegewijd team uit de analytische industrie. Het grootste deel van het team heeft jarenlang gewerkt op de R&D-afdelingen van toonaangevende technologiebedrijven of Europese onderzoeksinstellingen. Naast zijn diepgaande kennis van technologie, heeft het team uitgebreide kennis van toepassingen en de vraag van eindgebruikers, met name op het gebied van procesanalyse en milieumonitoring. Het HORIBA Tocadero-team in Berlijn wordt ondersteund door technologiespecialisten van het R&D-hoofdkwartier van de HORIBA-groep in Kyoto, Japan.

Ankersmid engineert, levert en pleegt service aan analyse apparatuur, tot complete CEM systemen en proces systemen in bijbehorende analysehuizen. Zij worden gebruikt in de industriële procestechniek, laboratoria, luchtmacht, staltechnieken en biogas installaties

Ankersmid Process
Samuel Morsestraat 4
7442 DH Nijverdal
Netherlands


(31)-0548-59 59 69
(31)-0548-62 19 72
info@ankersmid.com

© 2024 - Ankersmid Group