English          
Industrial Measurement & Control, CEM systems, measuring vans, shelter, analysers and gasconditiongcomponents
Laboratory equipment, color-, ph-, ion selective-, polari-, refracometers
Farmer measurements, NH3, emmision
Reduced Oxygen Reduced Breathing Device, Gas mixing systems
Refractometers, Color measurements and Calcium
Service, Preventive and corrective maintenance, 24/7 contracts
Marine emission monitoring

Filter.

Type hieronder om het element te zoeken


Type meting


Show More

MeettechniekShow More

Merk

Show More

IndustrieShow More
De atmosFIR CEM is een compleet emissie monitoring systeem die de atmosFIR 19 atmosFIR CEMDe atmosFIR CEM is een compleet emissie monitoring systeem die de atmosFIR 19 "FTIR analyzer bevat. atmosFIR CEM is ideaal voor een volledige meting van meerdere gassen uit toepassingen zoals verbranding en power. Beschikbare kalibratiegassen zijn NO, NO2, N2O, SO2, NH3, HCl, CH4, O2, CO2 en H2O maar met de krachtige FTIR analyzer kunnen ook andere gassen gemakkelijk worden toegevoegd in de software.

In het hart van het systeem zit de hoge-resolutie, robuust en bewezen FTIR spectrometer met een hoog signaal doorvoer, weinig geluid en een lange levensduur van de componenten. atmosFIR is ontwikkeld om de meest recente verbeteringen en voordelen in de technologie op te nemen, de atmosFIR FTIR analyzer bevat een ingebouwd sampling-systeem en is ontworpen voor uitstoot monitoring op ppm niveau. De analyzer kan worden gebruikt als een mobiele of bench-opzetstuk maar ook als een deel van het CEM systeem.

Voor Emissie toepassingen bevat de atmosFIR CEM volledig beheer van het verwarmde samplingsysteem vanuit het systeem. Verwarmde leidingen, probes - alsook uitgebreide kalibratiegassen, waaronder 6 overspanning kleppen kunnen worden gebruikt om de analyzer direct te kalibreren of te sonderen.

Protea's PAS-Pro besturingssoftware verzamelt en analyseert niet alleen de infrarood-spectra met de nieuwste analytische algoritmen maar beheert ook de volledige automatisering van het systeem. Modbus Serial, Modbus TCP / IP en OPC-server gegevensuitwisseling is standaard bijgeleverd en de resultaten van het toezicht worden gerapporteerd zowel raw en gecorrigeerd in real-time.

Documentatie

atmosFIR CEM Brochure atmosFIR CEM Brochure

Ankersmid engineert, levert en pleegt service aan analyse apparatuur, tot complete CEM systemen en proces systemen in bijbehorende analysehuizen. Zij worden gebruikt in de industriële procestechniek, laboratoria, luchtmacht, staltechnieken en biogas installaties

Ankersmid Process
Samuel Morsestraat 4
7442 DH Nijverdal
Netherlands


(31)-0548-59 59 69
(31)-0548-62 19 72
info@ankersmid.com

© 2024 - Ankersmid Group