English          
Industrial Measurement & Control, CEM systems, measuring vans, shelter, analysers and gasconditiongcomponents
Laboratory equipment, color-, ph-, ion selective-, polari-, refracometers
Farmer measurements, NH3, emmision
Reduced Oxygen Reduced Breathing Device, Gas mixing systems
Refractometers, Color measurements and Calcium
Service, Preventive and corrective maintenance, 24/7 contracts
Marine emission monitoring

Filter.

Type hieronder om het element te zoeken


Type meting


Show More

MeettechniekShow More

Merk

Show More

IndustrieShow More
Meet concentratie Zuurstof O2 Merk: Emerson Techniek: Zirconica Industrie: Chemie Energie Marine Petrochemie Type meting: in-situ
De nieuwe generatie Oxygen Analyser met hart-protocol Oxymitter 4000

DE NIEUWSTE DOORBRAAK voor de verbranding rookgasanalyse
De Oxymitter In Situ Oxygen zender was 's werelds eerste in situ, zirkoniumoxide-based zuurstofanalyser voor rookgas meting. Deze zuurstof metingen kunnen worden gebruikt in een systeem of een boiler om voor de brander brandstof / luchtverhoudingen voor maximale efficiëntie te regelen.  Ideaal voor:

  • boilers
  • ovens
  • procesovens
  • opwarmen ovens

Emerson Process Management is de leider in zuurstof rookgasanalyser technologie. Onze in situ, zirkoniumoxide zuurstof analysers zijn al lange tijd gevestigd als industriestandaard. We hebben onze expertise met de nieuwste Rosemount transmitter technologie in combinatie om een ​​echt revolutionair pakket van de Oxymitter gecreërd.
De Oxymitter integreert een zuurstof sonde en de elektronica module in één compact pakket. De sonde meet direct in een rookgaskanaal om zuurstof in verbrandingsprocessen te meten. Geen sampling systeem nodig. Een NEMA 4X, IP 66 Rosemount transmitter behuizing mounts zit aan de sonde en bevat de elektronica, ter vervanging van de gemeenschappelijke stand-alone veld elektronica. Dit geïntegreerde ontwerp minimaliseert de kosten voor de installatie: de  afzonderlijke sonde kabel, leiding en elektronica. De Oxymitter elektronica vereist ook 95% minder energie. Dus, de onderdelen zullen langer meegaan. Het HART-protocol voorziet in een link in Emerson Process Directies PlantWeb-veld gebaseerde architectuur. Instrument technici kunnen communiceren met de Oxymitter vanuit de controlekamer of een locatie via de signaal draden. Dienst diagnostiek en kalibraties kunnen op afstand worden uitgevoerd met een HART-hand-held communicator of een personal computer voorzien van AMS.
De Oxymitter kan volledig in het veld worden gerepareerd. Het ontwerp van de sondes biedt gemakkelijke toegang zodat technici het toestel eenvoudig kunnen bedienen. De cel en verwarming / thermokoppel zijn volledig fieldreplaceable. De Oxymitter bevat geen potentiometer of jumpers. De Oxymitter In Situ werkt bij proces temperaturen tot 1300F (700C) en biedt een snelle respons met een hoge nauwkeurigheid en betrouwbaarheid. Beschikbare lengtes van 18 inch tot 18 voet. Optionele accessoires voor de Oxymitter zijn onder andere:

  • automatische kalibratie gas sequencer
  • remote, loop-powered Vacuum Fluorescent display
  • hoge temperatuur accessoires voor temperaturen tot 1832F (1000C)
  • vlamdover
  • beschermend schild

Documentatie

In Situ Oxygen Transmitter For High Sulfur Environ In Situ Oxygen Transmitter For High Sulfur Environments
In Situ Oxygen Transmitter with foundation In Situ Oxygen Transmitter with foundation
In Situ Oxygen Transmitter In Situ Oxygen Transmitter
Foundation Fieldbus In Situ Oxygen Analyzer Foundation Fieldbus In Situ Oxygen Analyzer

Ankersmid engineert, levert en pleegt service aan analyse apparatuur, tot complete CEM systemen en proces systemen in bijbehorende analysehuizen. Zij worden gebruikt in de industriële procestechniek, laboratoria, luchtmacht, staltechnieken en biogas installaties

Ankersmid Process
Samuel Morsestraat 4
7442 DH Nijverdal
Netherlands


(31)-0548-59 59 69
(31)-0548-62 19 72
info@ankersmid.com

© 2024 - Ankersmid Group